torsdag 15 augusti 2013

Regnbågens alla färger

Idag tänker jag bara lägga en länk till en annan blogg, nämligen Christina Örnebjärs. Hon skriver så bra om Emma Green Tregaros målade naglar, att jag inte kan göra det bättre själv. Läs och begrunda!

Inlägget hittar ni HÄR!

(Och läs gärna resten av hennes blogg också, ni hittar länken där nere till höger!)

2 kommentarer:

  1. Det handlar om att man i Ryssland inte vill att barn skall informeras om HBT.
    B A R N. Inget annat. Det kan väl vara rimligt? Dessutom har det stort stöd i landet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej K R!

      Nej, jag tycker inte det är rimligt. Jag tycker inte det är ett dugg rimligt! Barn, minderåriga, har samma rätt som alla andra att få ta del av information. Varför skulle de INTE ha det?

      Med detta förbjuder man allt som gör att "barn" kan få ta del av informationen, bl.a. flygblad. Man gör så att man stänger ute en del av sin egen befolkning. Man låter ungdomar växa upp i tron i att det inte är okej att älska någon av samma kön. Vill du ha ett samhälle där vi undanhåller information tills en viss ålder? Där man som barn får matas med att kärlek till en kvinna är okej om man är man, men inte om man råkar vara född som kvinna? Jag vill inte ha ett samhälle där man censurerar folks känslor.

      Angående att det har stort stöd i landet- så är det väl ingen nyhet att det finns majoriteter i länder som gör saker som strider mot mänskliga rättigheter...? Det gör det inte mer rätt.

      Radera