fredag 22 mars 2013

Ny styrelse för Folkpartiet i Svalöv

Så, då var årsmötet avklarat och protokollet justerat och klart. Precis som vanligt hade vi vårat möte tillsammans med Folkpartiet i Klippan och som talare hade vi i år Mats Persson, så det var ett väldigt trevligt möte. Odengården i Röstånga är alltid ett trevligt ställe att återkomma till.

På hd.se  kan man läsa:
"Ny ordförande blir Torbjörn Ekelund.
När Folkpartiet i Svalöv hade årsmöte häromdagen återvaldes partiets tidigare ordförande Ekelund till att leda partiet under kommande år. Under året som gått har partiet nu ordinarie ledamöter i alla kommunstyrelsens utskott. Torbjörn Ekelund blev vid årsskiftet ordförande i utbildningsutskottet.

Partiet står inför en utbildning – "Nyfiken på politiken" - där man hoppas kunna engagera och inspirera fler att aktivera sig politiskt. Föreningen hoppas kunna göra kandidatlistan till kommunfullmäktige ännu längre till kommande val.

Den nya styrelsen ser ut som följer: Ordförande Torbjörn Ekelund, ledamöter Hjördis Nilsson, Sara B. Selberg, Göran Lundqvist, Marcus Zadenius, Jan Nilsson, Pernilla Ekelund.
Årsmötet genomfördes i Röstånga tillsammans med Klippans Folkpartiförening. Regionrådet Mats Persson var talare på mötet. Han höll ett föredrag om läget i Skånes sjukvård."


Helgen som kommer är fullspäckad med politik och trevliga människor. Imorgon är det budgetdags med partierna i majoritet och på söndag är det dags för första träffen med Kvinnonätverket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar